electronics.aau.dk

Og hvordan gik det så?

Skrevet af: Kristian Arnkjær Noach Bertelsen

Nå, nu er det tid til sidste blogindlæg fra min side dette semester. Jeg har tilføjet en video med lidt mere action end de tidligere. Der er taget udgangspunkt i den tidligere video, som er blevet kortet lidt ned og lavet lidt federe, så den kan bruges som promovering for projekterne her på stedet, så måske kan du genkende et par af scenerne.

I torsdags var vi til projekteksamen med quadcopteren og vores Quadcopter Distance Control Assist System. Her på Aalborg Universitet benytter vi gruppeeksaminer når semesterprojektet skal evalueres. Det betyder at hele gruppen sidder inde til samme mundtlige eksamen, der først og fremmest starter med en præsentation/fremlæggelse efterfulgt af en demonstration af produktet og slutteligt “eksamineringen” som man kender det – altså spørgsmål stilles af eksaminator(er) og censor omhandlende rapporten og fremlæggelsen.

Eksamen begyndte kl. 12.30. Vi startede ud med en præsentation på ca. 40 min. efterfulgt af demonstrationen af vores system. Da vi skulle demonstrere var en sensor desværre gået i stykker (igen…) så vi måtte skifte denne til en backup – jaja, man var vel forberedt – og så kunne vi ellers demonstrere! 🙂

Da vi kom tilbage til eksamenslokalet var der gået ca. en time alt i alt, og her startede deres spørgsmål. Den afleverede projektrapport gennemgåes fra start til slut, side for side, og der stilles kritiske spørgsmål til projektet.

Kl. ca. 14.30 blev vi bedt om at forlade eksamenslokalet så der kunne voteres. Kort efter blev vi hentet ind igen og fik så individuelle karakterer. Det blev til 5 x topkarakter, så vi var alle glade og tilfredse 🙂

Nu skal der bare slappes af inden 6. semesterbegynder i starten af februar.

Tak for denne gang!