electronics.aau.dk

Ny blogger, Thomas Kølbæk Jespersen

Skrevet af: Thomas Kølbæk Jespersen

Hej alle sammen.

Mit navn er Thomas Kølbæk Jespersen og jeg er en ny blogger her på siden. Jeg er 21 år og studerer Elektronik og IT på 4. semester.

Som det første blog-indlæg fra mig kommer jeg her med en lidt længere video introduktion hvor jeg fortæller lidt om mig, min baggrund og ikke mindst min erfaring fra de nu tre færdiggjorte semestre på Elektronik og IT studiet. I videobloggen fremvises desuden små videoklip af de forskellige semesterprojekter sammen med et sammenklip af videoer fra de andre fritidsprojekter jeg har lavet gennem årene.

Udover at se videoen kan I også læse mere om mig og de omtalte semester projekter på min personlige side her på bloggen: electronics.aau.dk/thomas

Flere video følger snarest muligt…