Elektronik og IT

IT er i alt. På Elektronik og IT vil du studere en kombination af software, hardware og matematik. Du lærer hvordan du kan designe, opbygge og teste komplekse elektroniske systemer og at håndtere teori såvel som praksis. Du vil studere alt fra støvsugere til satellitter, fra radioer til robotter. IT vil i endnu højere grad være i alt i fremtiden, fordi vores samfund har et stigende behov for intelligente systemer inden for bl.a. klima, miljø, sundhed og velfærd. Med Elektronik og IT uddannelsen i hånden vil du være en eftertragtet medarbejder, nu og i fremtiden.

Som studerende i Elektronik og it får du en internationalt anerkendt uddannelse, hvilket giver gode fremtidsmuligheder. Aalborg Universitet er førende i Danmark inden for informations- og kommunikationsteknologi, bl.a. fordi vi samarbejder meget med erhvervslivet og bruger problemer fra den virkelige verden.

På uddannelsen lærer du, hvordan du kan designe, opbygge og teste komplekse elektroniske systemer, fx miljøovervågningssystemer, selvstyrende fly, helikoptere eller satellitter. Du kan også arbejde med high-end lydsystemer og styring af energiforbrug og klima ved hjælp af sensornetværk.