electronics.aau.dk

Droneoplæg Morsø Gymnasium

Skrevet af: Kristian Arnkjær Noach Bertelsen

I dag har været endnu en spændende dag som studerende på Aalborg Universitet. Min dag startede på Morsø Gymnasium, Nykøbing Mors, hvor jeg havde fornøjelsen af at holde et oplæg omhandlende den nye forskning, som er sket inden for droner de seneste år. Jeg holdte oplægget for hele gymnasiet – ca. 300 pers. – i forbindelse med “Dansk Naturvidenskabsfestival” (hvert år i uge 39).

Oplægget tog i alt 45 min. efterfulgt af en spørgerunde, hvor flere gode spørgsmål blev stillet. Trods den lange køretur er det helt klart noget jeg vil gentage en anden gang 🙂

Onsdag aften har jeg et lignende oplæg på Viborg Tekniske Gymnasium, hvor temaet er “Droner og Robotter”. Her er det ikke kun HTX-eleverne, som deltager, men også deres familier.

Torsdag skal jeg stå i Aalborg Zoo og repræsentere AAU fra kl. 9.30-14.30, så kig endelig forbi og få en snak – så kan du se manden bag disse oplæg 🙂

Hav en super aften!

 

Billedet her er taget under dagens oplæg, hvor vi netop er ved at få styr på, hvad en drone egentlig er.

Droneoplæg begyndt